top of page

Talang 2022

Stängs en dörr öppnas alltid en annan och så även denna gång.  Efter att turnerat över 10 år med Disney On Ice blev det en tids frånvaro från showvärlden på grund av covid. Det var sedan av en ren slump jag parades ihop med Arvid av VIS productions för att genomföra sommarsäsongen på Gröna Lund 2021 och inte visste jag då vad denna nya dörr skulle leda till.

Saknaden att få göra isshow byttes snabbt ut mot glädje till ett nytt givet partnerskap med Arvid där delad passion för att få  uppträda och underhålla blev vägen framåt. Med stor gemensam erfarenhet och en härlig kemi växte idén om framträdanden på rullskridskor fram och utvecklades. 

Från arbetsplatsen på Gröna Lund öppnades ytterligare en dörr av en ren slump till scenen på Talang. Talang blev ett äventyr där vi via audition med juryns alla fyra ja tog oss vidare för att sedan komma till semifinal där vi i chock möttes av en stående jury och röstades direkt till finalen av svenska folket.

Det blev en oförglömlig resa och ett minne för livet!

ea4741ab-3ada-4591-9770-dab91ec33289.jpeg

TV Talang Sofie & Arvid Audition

IMG_4778_edited.jpg

TV Talang Sofie & Arvid Semifinal

188D055F-E906-4038-AD99-3816C999B0D2.jpeg

TV Talang Sofie & Arvid Final

Talang recensioner

"Det här är ju direkt livsfarligt om det går fel, och då blir det ju ännu mer imponerande att ni båda två håller karaktär hela tiden. Det var väldigt imponerande!"

David Batra

"Jag tycker det här var super vackert att se på, jag bara sögs in i er akt. Jag hoppas Anders Bagge ser det här och lägger till en refräng på rullskridskor i mellofinalen."

Edward Af Sillén

"Ni gör alla rätt! Man sugs in i ert nummer på ett sätt som bara är magiskt. Det bara händer ibland, men ni gör det varje gång. Det var otroligt otroligt bra."

Bianca Ingrosso

"Ni lyckades ta konståkningens kalla ishaller och få det att bli värmt och kost. Ni skapa någonting som vi kommer få som underhållningsfrom i TV många gånger till! Det var otroligt snyggt!"

Sara Dawn Finer

Vill du komma i kontakt med mig?

Följ mig på Instagram

  • Instagram
bottom of page